Emmaus Heesch

Appartementen voor senioren

In de bestaande zeventigerjaren woonwijk Heelwijk, is op de plek van de voormalige Emmauskerk door ons bureau een wooncomplex ontworpen voor de seniorendoelgroep. Het complex bestaat uit in totaal 74 driekamerappartementen en een parkeerkelder en is gebouwd in gedeeltelijk 3 en gedeeltelijk 4 bouwlagen. Ontsluiting vindt plaats via twee afzonderlijke entrees en corridors waardoor dubbelzijde oriƫntatie ontstaat.

Zorg delen

Het complex sluit aan op het nieuwe Zorgcentrum Heelwijk waardoor een beroep gedaan kan worden op zorgverlening, maar waardoor ook het gebruik van de faciliteiten van dit Zorgcentrum mogelijk gemaakt wordt. Op de begane grond is een onderdoorgang ten behoeve van de ontsluiting van het binnenterrein voor de buurt.

Flexibele plattegrond

De woningplattegronden zijn zodanig van opzet dat gebruik door gehandicapten op alle manieren mogelijk is. De extra 3 e kamer is zodanig gesitueerd dat deze desgewenst deel kan uitmaken van de woonkamer maar ook kan dienen als slaap- of rustruimte, waarbij er contact kan worden gehouden met de woonkamer. De appartementen zijn er in 4 plattegrondvarianten en worden gedeeltelijk verhuurd, en voor een deel als koopappartement aangeboden.

Bezoekadres
Frankenweg 1 5349 AP Oss

Postadres
Postbus 27 5340 AA Oss

Route
Plan uw route
Telefoon
Bureau
Peter Elemans
Bart van den Hork


Mail
info@eharchitecten.nl

Lid BNA, Bond van Nederlandse Architecten.

Elemans Van den Hork is een besloten vennootschap. Elemans Van den Hork Architecten bv KvK nummer 17242801

Huisfotograaf Jimke Joling