Particuliere woning

Klassiek woonhuis opent zich

Aan een klassiek woonhuis van eind 1800 ontwierpen we een ruimtelijke zonnige uitbouw. Deze werd gesitueerd tegen een blinde kopgevel waardoor in de nieuwe situatie de prachtige tuin ten volle genoten kan worden. De grens tussen binnen en buiten is geminimaliseerd door een ruimtelijke opzet waardoor het weldadige groen optimaal beleefd kan worden. Het keukenmeubel loopt van binnen naar buiten en verzorgt de verbinding tussen de eetplek binnen en de eetplek buiten. Een stalen frame voorziet in de zonwering en is als expressief element in de architectuur ingezet.

Bezoekadres
Frankenweg 1 5349 AP Oss

Postadres
Postbus 27 5340 AA Oss

Route
Plan uw route
Telefoon
Bureau
Peter Elemans
Bart van den Hork


Mail
info@eharchitecten.nl

Lid BNA, Bond van Nederlandse Architecten.

Elemans Van den Hork is een besloten vennootschap. Elemans Van den Hork Architecten bv KvK nummer 17242801

Huisfotograaf Jimke Joling