Zevenhutten Cuijk

Regisserende rol

Voor Buitenplaats Zevenhutten hebben we naast de reguliere architectenwerkzaamheden, ook het volledige projectmanagement mogen verzorgen. Wij zijn vanaf het prille begin, de aankoop van de grond, de bestemmingsplanwijziging en het haalbaarheidsonderzoek tot en met de ingebruikname van het gebouw betrokken geweest. Door onze regisserende en coƶrdinerende rol tijdens alle fasen hebben wij onze opdrachtgever maximaal kunnen ontzorgen en begeleiden.

Doordat wij vanaf het begin betrokken zijn geweest en als een spin in het web hebben gefunctioneerd in de diverse fasen van het ontwerp- en bouwtraject, hebben wij de vastgestelde kaders voor onze opdrachtgever kunnen bewaken. Dit door tijdig te sturen, de juiste stappen op het juiste moment te nemen om vervolgens onze opdrachtgever van juiste advies te voorzien.

Door het laten samensmelten van het creatieve ontwerpproces met de rationele invulling van het projectmanagement hebben we een effectief, doortastend en helder ontwerp- en bouwproces weten te creƫren. Hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtig fysiek resultaat, binnen de gestelde kaders. (tijd, geld en kwaliteit)

Niet alleen een gebouw waar we trots op zijn, maar ook een proces waar zowel wij als onze opdrachtgever trots op zijn. Waar we met veel plezier en waardering op terug kijken.

Bezoekadres
Frankenweg 1 5349 AP Oss

Postadres
Postbus 27 5340 AA Oss

Route
Plan uw route
Telefoon
Bureau
Peter Elemans
Bart van den Hork


Mail
info@eharchitecten.nl

Lid BNA, Bond van Nederlandse Architecten.

Elemans Van den Hork is een besloten vennootschap. Elemans Van den Hork Architecten bv KvK nummer 17242801

Huisfotograaf Jimke Joling